Over ons

CertoPlan beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten en organiseren van onafhankelijke beroepsexamens.

Specialist in veilig werken

Veilig werken begint met veilig gedrag en kennis van de risico’s. De examens van CertoPlan zijn geënt op deze beginselen. Alle examens die leiden tot een persoonscertificaat bestaan uit een theorie- en praktijkexamen en zijn tot standgekomen is samenwerking met brancheorganisaties. Daardoor is het examen gebaseerd op werksituatie waarin de persoon werkzaam is.

Onafhankelijke beroepsexamens

CertoPlan is strikt onafhankelijk en niet betrokken bij opleidingen of andere activiteiten die de onpartijdigheid van CertoPlan in gevaar kunnen brengen. Er is geen externe invloed op de beslissing van CertoPlan als het gaat om examinering of certificering.

Het management en personeel van CertoPlan begrijpen en onderschrijven het belang van integriteit, objectiviteit, onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

CertoPlan analyseert regelmatig haar eigen activiteiten om mogelijke belangenconflicten te identificeren en om de integriteit, objectiviteit en onpartijdigheid te kunnen garanderen. Bovendien wordt CertoPlan op transparante wijze geëvalueerd door diverse externe organisaties.

Branches

CertoPlan neemt examens af bij personen die werkzaam zijn in de brandveiligheid.

Contactgegevens

CertoPlan is gevestigd aan
Nevelgaarde 20-B
3436 ZZ Nieuwegein

BTW nr NL80.26.54.356.B01
KvK nr 39060046
IBAN NL43 RABO 0157 6862 64


Tel 088 – 998 30 30
Mail examens@certoplan.nl

  • Laatst bewerkt 29 september 2023